to top

Pretraživanje Paragraf Lex baze važećih pravnih propisa (Republika Srpska, Federacija BiH i kantoni, Brčko Distrikt BiH, Bosna i Hercegovina)

Korisnici naše biblioteke mogu na jednom mjestu pretraživati Paragraf Lex elektronsku bazu pravnih propisa. Ovu bazu podataka čini izuzetno veliki broj izvornih i prečišćenih tekstova propisa Republike Srpske, Federacije BiH i kantona, Brčko Distrikta BiH, Bosne i Hercegovine, ali i službena mišljenja organa uprave, domaća i strana sudska praksa sudova svih instanci, modeli akata i Carinska tarifa.

Pravna baza Paragraf Lex ažurira se i postaje bogatija svakog radnog dana, na čemu temeljno, precizno i odgovorno rade mnogobrojni članovi redakcije pravne baze. Služeći se pravom bazom Paragraf Lex korisnici imaju izuzetno visok stepen sigurnosti u tačnost sadržaja dostupnih dokumenata, iz čega proističe pravna sigurnost i zakonito poslovanje.

Studente treće i četvrte godine prvog ciklusa, kao i sudente drugog ciklusa obučavamo za korišćenje ove baze, nakon čega dobijaju sertifikat o osposobljenosti korišćenja, kao i besplatnu šifru za jednomjesečni ograničen pristup, a sve to zahvaljujući razumijevanju i odličnoj saradnji sa zaposlenima u Paragraf Lex-u. Više informacija o ovoj bazi pravnih propisa, kao i o uslovima njenog komercijalnog korišćenja možete pogledati ovdje

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892