to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

NA PRAVNOM FAKULTETU BIĆE ORGANIZOVANA OBUKA ZA KORIŠĆENJE BAZOM PARAGRAF LEKS

NA PRAVNOM FAKULTETU BIĆE ORGANIZOVANA OBUKA ZA KORIŠĆENJE BAZOM PARAGRAF LEKS

Na Pravnom fakultetu biće organizovana obuka za korišćenje najvećom regionalnom elektronskom bazom pravnih propisa, sudske prakse, stručnih komentara pravnih propisa i pravnih modela, Paragraf leks. Ova baza obuhvata pravne sisteme Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko Distrikta BiH, svih kantona u Federaciji BiH te Bosne i Hercegovine. Svim polaznicima obuke koji polože završni test biće izdat sertifikat o osposoblјenosti za korišćenje bazom koji zajedno izdaju Paragraf leks i Pravni fakultet.

Obuku za korišćenje bazom moći će pohađati svi studenti master studija, te apsolventi i studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija Pravnog fakulteta. Osim naših sadašnjih studenata, za obuku se mogu prijaviti i naši bivši studenti, ali i svi ostali pravnici poput sudija, advokata, tužilaca, notara, advokatskih i sudskih pripravnika, notarskih pomoćnika, pravnika koji se bave pravničkim poslom u različitim institucijama, privrednim društvima, organima i organizacijama itd.

Svi zainteresovani za obuku, mogu se do 10. februara javiti prof. dr Dimitriju Ćeraniću putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Zahvalјujemo kolegama iz Paragraf leksa na odličnoj saradnji i nadamo se unapređenju poslovnih odnosa.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892