to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

Konkurs za projekat „Upoznaj državu Srbiju“

Obavještavamo Vas da je Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED), raspisalo konkurs „Upoznaj državu Srbiju“ kojim studente iz Republike Srpske poziva da se prijave na ljetnu praksu.

U periodu od 17. avgusta do 5. septembra 2014. godine sedmoro studentata osnovih i postdiplomskih studija univerziteta u Republici Srpskoj imaće priliku da, zajedno sa kolegama iz dijaspore, obavi stručnu praksu u lokalnim samoupravama i kompanijama u Srbiji.

Pravo da se prijave na konkurs imaju studenti i postdiplomci univerziteta u Republici Srpskoj koji tokom studija ostvaruju zavidne rezultate. Program prakse namijenjen je studentima prava, političkih nauka, žurnalizma, ekonomije, finansija, adiministracije ili filologije, ali je moguće da se na konkurs prijave kandidati drugih obrazovnih profila motivisani da se učešćem u projektu upoznaju sa radom javnog i privatnog sektora.

Predstavništvo će obezbijediti besplatan boravak (smještaj i hranu) i troškove gradskog prevoza za sedmoro studenata univerziteta u Republici Srpskoj.

Konkurs je otvoren do 15. jula  2014. godine. Studenti sa univerziteta iz Republike Srpske kompletnu dokumentaciju treba da dostave na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

U naslovu e-mail-a potrebno je navesti „Upoznaj Srbiju-ime i prezime kandidata“.


Rezultati konkursa biće objavljeni NAJKASNIJE DO 21. JULA 2014. godine na www.predstavnistvorsbg.rswww.naled-serbia.org.


Preuzmite: Tekst konkursa za studente
Preuzmite: Prijavni formular za studente

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892