to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

POZIV ZA UPIS U ŠKOLU MEĐUNARODNOG HUMANITARNOG PRAVA

 

Delegacija Međunarodnog komiteta Crvenog krsta/križa (MKCK) u Bosni i Hercegovini uputila je poziv zainteresovanim studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu za učešće u Školi Međunarodnog humanitarnog prava. Saorganizator ovogodišnje Škole je Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Škola će biti održana u periodu od  3. do 5. jula 2023. godine u Sarajevu. Radni jezici škole su srpski i engleski jezik, te se od prijavljenih kandidata očekuje znanje engleskog jezika neophodno za adekvatno praćenje nastave i učešće u radu Škole.

Poziv je otvoren za tri studenta iz sjedišta Fakulteta u Palama i tri studenta iz odјeljenja u Bijeljini. 

Pozivamo sve zainteresovane studente prvog i drugog ciklusa studija da prijave za upis u školu Međunarodnog humanitarnog prava pošalju doc. dr Sanji Kreštalica na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do četvrtka, 15. juna 2023. godine, do 12 časova.

U prijavi obavezno navesti godinu studija i prosječnu ocjenu ostvarenu tokom studija.

U slučaju većeg broja prijavljenih kandidata, prednost će imati studenti viših godina studija, koji su ostvarili veći uspjeh tokom studija (prosječna ocjena), a do sada nisu učestvovali u Školi Međunarodnog humanitarnog prava.

Detaljan program rada Škole Međunarodnog humanitarnog prava biće objavljen nakon što se utvrdi konačna lista učesnika. Po završetku Škole, studentima će biti dodijeljeni sertifikati.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892