to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA U TREBINJU

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA U TREBINJU

Univerzitet u Istočnom Sarajevu organizovao je Dan otvorenih vrata u Trebinju na kome se predstavilo sedamnaest članica Univerziteta, među kojima je i Pravni fakultet. Prisustvovalo je oko 300 učenika završnih razreda srednjih škola iz Foče, Gacka, Nevesinja, Kalinovika, Ljubinja, Berkovića, Bileće i Trebinja. Maturantima se obratio rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Milan Kulić i zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković.

Rektor Kulić se posebno osvrnuo na kvalitet izvođenja nastave na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, te pozvao maturante da upišu neki od 49 akreditovanih studijskih programa na našem univerzitetu. Maturanti su imali priliku da čuju sve korisne informacije o prednostima studiranja na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, besplatnom školovanju, besplatnom smještaju u studentskim domovima, kao i mogućnostima međunarodne razmjene studenata.

Štand Pravnog fakulteta je bio jedan od najposjećenijih što govori o velikoj zainteresovanosti maturanata za studij prava. U promociji su učestvovali nastavnici, saradnici i studenti Pravnog fakulteta, koji su zainteresovane maturante upoznali sa brojnim mogućnostima koje Pravni fakultet nudi. Između ostalog, o mogućnostima bogate i raznovrsne studentske prakse, o olakšanom načinu polaganja ispita, međunarodnoj razmjeni studenata, o mogućnostima brzog zaposlenja i obavljanja preko 300 različitih poslova nakon okončanja studija prava i mnogim drugim.

 

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892