to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

PRAVNOM FAKULTETU ODOBREN ERASMUS+ PROJEKAT SA UNIVERZITETOM U KATANCARU

PRAVNOM FAKULTETU ODOBREN ERASMUS+ PROJEKAT SA UNIVERZITETOM U KATANCARU

Pravni fakultet će učestvovati u još jednom Erasmus+ projektu u saradnji sa Univerzitetom u Katancaru (Italija). U okviru ovog projekta, jedan naš student moći će da provede jedan semestar na ovom univerzitetu u Italiji, da sluša predavanja i polaže ispite na engleskom jeziku, a boravak će biti finansiran sredstvima iz projekta. Isto tako, jedan naš nastavnik moći će da drži predavanja na engleskom jeziku na ovom univerzitetu, u trajanju od pet radnih dana. Projektom je predviđeno i da će po jedan nastavnik i student sa Univerziteta u Katancaru moći da dođe na naš fakultet i da drži predavanja odnosno sluša nastavu.

Ovaj projekat predstavlja nastavak uspješne saradnje sa Univerzitetom u Katancaru, s kojim smo već realizovali jedan Erasmus+ projekat, kada su dva naša studenta provela jedan semestar u Katancaru. Učešće u Erasmus+ projektima predstavlja iskustvo od neprocjenjivog značaja, jer omogućava nastavnicima i studentima sticanje novih akademskih iskustava, upoznavanje novih kolega, zemalja i kultura, što priliku koju ne treba propustiti.

Pravni fakultet će blagovremeno objaviti poziv nastavnicima i studentima koji su zainteresovani da se prijave za odlazak u Katancaro.

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892