to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

POZIV ZA UPIS DRUGE GENERACIJE STUDENATA NA ŠKOLU EVROPSKOG PRAVA I UPRAVE U GRČKOJ

Nakon što je prva generacija studenata uspješno okončala prvu godinu studija na Školi evropskog prava i uprave u Grčkoj (utiske polaznika Škole možete vidјeti OVDJE), Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu objavljuje poziv za upis druge generacije studenata na isti program. Poziv se odnosi na sve studente prvog i drugog ciklusa studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Budući da je Univerzitet u Istočnom Sarajevu član Evropske organizacije za javno pravo (EPLO), sa sjedištem u Atini, koja je organizator Škole, studenti našeg fakulteta dobili su jedinstvenu ponudu – da besplatno studiraju na prestižnoj trogodišnjoj Školi evropskog prava i uprave (European Law and Governance School). Evropska organizacija za javno pravo ponudila je i ove godine stipendije za deset studenata, koje pokrivaju sve troškove studija.

Studij na ovoj prestižnoj Školi izvodiće se paralelno sa studijama na matičnom fakultetu studenta, a koncipiran je tako da se nastava na engleskom jeziku izvodi online, uz mogućnost izvođenja jednog broja časova na Pravnom fakultetu.

Ova posebna ponuda izraz je vrlo razvijene saradnje našeg Pravnog fakulteta sa EPLO. Stoga, pozivamo studente da iskoriste ovu priliku i prijavu pošalju doc. dr Sanji Kreštalica na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Uz prijavu dostaviti i kratku biografiju, uz obavezno navođenje godine studija i prosječne ocjene ostvarene tokom studija.  Rok za podnošenje prijava je 5. 10. 2022. g.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892