to top

Obavještenja

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Obavještenja

Obavještenje za studente četvrte godine i studente apsolvente o sprovođenju ankete u okviru SLP projekta

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЧЕТВРТЕ ГОДИНЕ И СТУДЕНТЕ АПСОЛВЕНТЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ О СПРОВОЂЕЊУ АНКЕТЕ У ОКВИРУ SLP ПРОЈЕКТА

 

Национални центар за државне судове – Канцеларија у БиХ, у оквиру пројектних активности SLP програма (,,Student Law Practicum“ – ,,Клиничко образовање за студенте права у Босни и Херцеговини“), а чији је партнер и Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву, током мјесеца јуна 2020. године организује и спроводи анкету с циљем прикупљања података од студената о изазовима са којима се сусрећу током и послије студирања, а који се односе на практично учење и оспособљавање за вријеме студирања.

Подаци добијени на основу анкетирања студената ће се користити за информисање радне групе која ради на идентификацији најбољих пракси за унапређење практичног учења студената права и дипломираних правника.

Студенти четврте године и студенти апсолвенти Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву (којима је анкета намијењена) анкети могу приступити путем сљедећег линка:

https://forms.gle/9XuXnjmdeJP59ViK7

Моле се студенти да се у што већем броју одазову позиву за учешће у анкети како бисмо успијешно наставили са реалицацијом пројектих активности у оквиру SLP програма.

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892