to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

O fakultetu

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA DODIJELJENI SERTIFIKATI ZA UČEŠĆE U KLINICI IZBJEGLIČKOG PRAVA

Dekan Pravnog fakulteta prof. dr Goran Marković uručio je sertifikate studentima Pravnog fakulteta koji su uredno pohađali Kliniku izbjegličkog prava, u Palama i Bijeljini. Pravna klinika trajala je od 16. do 30. novembra 2020. godine, a organizovali su je Predstavništvo UNHCR u Bosni i Hercegovini, pravni fakulteti i Udruženje „Vaša prava BiH“, a. Studentima je uručen i prigodan poklon Predstavništva UNHCR u Bosni i Hercegovini. Doдjela je bila ranije odgođena, do ostvarenja uslova da studenti lično preuzmu sertifikate i poklone, u skladu sa važećim mjerama.

U prethodnim godinama, sertifikati i učešće u radu Klinike bili su posebno vrednovani u konkursima za stažiranje u UNHCR -u. Na sastanku sa dekanom prof. dr Goranom Markovićem i koordinatorom Klinike za Pravni fakultet višim ass. Đorđem Marilovićem, mr,  studenti su potvrdili svoje utiske sa Klinike i pohvalili način održavanja kliničkog obrazovanja. O radu ove pravne klinike i utiscima polaznika možete čitati na našoj stranici, https://www.pravni.ues.rs.ba/o-fakultetu/vijesti/12072-odrzana-klinika-izbjeglickog-prava, kao i u vijesti Regionalnog predstavništva UNHCR -a za Jugoistočnu Evropu, https://www.unhcr.org/see/12565-unhcr-refugee-law-clinic-brings-together-law-students-from-six-bih-universities.html.

Studenti koji nisu mogli da prisustvuju doдjeli, sertifikate mogu preuzeti u prostorijama dekanata (za studente u sjedištu Fakulteta, u Palama), i u Studentskoj službi (za studente u Oдjeljenju u Bijeljini).

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892