to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

O fakultetu

DONESENA ODLUKA O NAČINU DRŽANJA NASTAVE DO KRAJA ZIMSKOG SEMESTRA

DONESENA ODLUKA O NAČINU DRŽANJA NASTAVE DO KRAJA ZIMSKOG SEMESTRA 

Senat Univerziteta u Istočnom Sarajevu potvrdio je Prijedlog odluke o načinu držanja nastave na Pravnom fakultetu od 1.12. 2020. godine do kraja zimskog semestra akademske 2020/2021. godine. Tokom prve dvije sedmice decembra, studenti prve i treće godine slušaće nastavu onlajn ili uživo, ako se za taj vid nastave opredijele profesori i asistenti. Isto važi za studente druge i četvrte godine studija, ali tokom treće i četvrte sedmice decembra. U preostala tri radna dana u decembru, za studente svih godina nastava će biti održana onlajn ili uživo, ako profesori i asistenti odaberu taj oblik nastave. U januaru, nastava će biti održana onlajn. Isti princip organizovanja nastave primijeniće se na drugom ciklusu studija.

Ovakva odluka uslovljena je potrebom da se studentima omogući da barem dio nastave slušaju uživo, ali i najvažnijim zahtjevom, da budu sačuvani zdravlje studenata, profesora, asistenata i drugih zaposlenih na fakultetu. Studenti će putem sajta biti obaviješteni o tome koja predavanja i vježbe će biti održani uživo. Profesori i asistenti će o ovome odlučivati u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem i opštom epidemiološkom situacijom. Molimo studente koji imaju članove porodice koji pripadaju rizičnoj grupi, ili i sami imaju zdravstvene probleme, da prvenstveno vode računa o zaštiti svog i zdravlja svojih ukućana prilikom donošenja odluke o tome da li će dolaziti u prostorije fakulteta.

Nastavnici koji nisu u radnom odnosu na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu moći će da drže onlajn ispite, pri čemu će student morati da ga polaže u zgradi fakulteta, uz prisustvo predmetnog ili drugog asistenta ili drugog nastavnika.

ODLUKA

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892