to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Vijesti

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA DODIJELJENI SERTIFIKATI RUGIPP-A

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA DODIJELJENI SERTIFIKATI RUGIPP-A

 

Studentima Pravnog fakulteta koji su slušali predavanja, a potom prošli petnaestodnevnu praksu u Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) dodijeljeni su sertifikati. Sertifikate su u Palama i u Bijeljini dodijelili dekan prof. dr Goran Marković i zamjenik direktora RUGIPP mr Srđan Radulj.

Na ovaj način, okončana je druga po redu studentska praksa u RUGIPP, u kojoj je dosad učestvovalo oko 120 studenata Pravnog fakulteta. Studenti su pohađali praksu u područnim jedinicama RUGIPP u mjestima prebivališta. Imali su priliku da steknu nova znanja i da u praksi primijene teorijska znanja koja su već imali. Ova praksa im je omogućila da mnogo nauče o primjeni prava i o funkcionisanju jedne značajne republičke uprave. Po okončanju prakse, studenti su iznijeli svoja pozitivna zapažanja o konceptu i sadržaje prakse i koristi koju su imali od nje.

Pravni fakultet i Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove nastavljaju uspješnu i svestranu saradnju, koja se ogleda ne samo u organizovanju studentske prakse, već i naučnih skupova i drugih aktivnosti u obostranom interesu. Studentska praksa biće organizovana i u novoj akademskoj godini. U ime Pravnog fakulteta, studentsku praksu je organizovao doc. dr Dimitrije Ćeranić, prodekan za naučno-istraživački rad.

 

 

 FOTOGRAFIJE MOŽETE PREUZETI I OVDJE.

 

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892

 

});})(jQuery);