to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

O fakultetu

POSJETA STUDENATA PRAVNOG FAKULTETA NARODNOJ SKUPŠTINI I VLADI REPUBLIKE SRPSKE

POSJETA STUDENATA PRAVNOG FAKULTETA NARODNOJ SKUPŠTINI I VLADI REPUBLIKE SRPSKE

Studenti Pravnog fakulteta koji studiraju u odjeljenju u Bijeljini posjetiće u utorak, 26. novembra 2019. godine Narodnu skupštinu Republike Srpske. Studenti će biti u prilici da prate tok sjednice Narodne skupštine, obratiće im se visoki funkcioneri Narodne skupštine i Vlade Republike Srpske, a potom će ručati u restoranu Narodne skupštine.

Sljedećeg dana, studenti će posjetiti Vladu Republike Srpske. Ova posjeta predstavljaće odličnu priliku za studente da se upoznaju sa radom institucija Republike Srpske, da razgovaraju sa njihovim funkcionerima, i, što studenti drugih fakulteta nikad nisu imali priliku, da prisustvuju sjednici Narodne skupštine.

Pravni fakultet organizuje posjetu u saradnji sa dr Sonjom Karadžić Jovićević, potpredsjednicom Narodne skupštine Republike Srpske, koja je inicirala ovu zajedničku aktivnost, ali i uz pomoć g. Nedeljka Ćorića, poslanika u Narodnoj skupštini, iz Bijeljine.

Fakultet će obezbijediti studentima prevoz od Bijeljine do Banje Luke i nazad, kao i besplatan smještaj u studentskom domu. Studenti će u domu biti smješteni u dvokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Broj mjesta je ograničen na 34.

Zainteresovani studenti treba da se prijave do utorka, 19. novembra, do 12.00 časova, na elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polazak će biti ispred zgrade Centra za visoko obrazovanje u Bijeljini, u utorak, 26. novembra, u jutarnjim časovima, o čemu će studenti biti naknadno obaviješteni, a povratak iz Banje Luke u srijedu, 27. novembra, u ranim popodnevnim časovima. Studenti koji studiraju na Palama posjetiće ponovo Narodnu skupštinu i Vladu Republike Srpske u roku od mjesec ili dva dana.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892