to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Vijesti

U BIJELJINI DODIJELJENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA KOJI SU PROŠLI OBUKU ZA KORIŠĆENJE BAZOM PARAGRAF LEKS

U BIJELJINI DODIJELJENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA KOJI SU PROŠLI OBUKU ZA KORIŠĆENJE BAZOM PARAGRAF LEKS

Na Pravnom fakultetu, Odjeљenju u Bijeљini, za 53 polaznika koji su uspješno prošli obuku i položili test za korišćenje najvećom regionalnom elektronskom bazom pravnih propisa, sudske prakse, stručnih komentara pravnih propisa i pravnih modela, Paragraf lex, dodijelјeni su sertifikati koje su zajedno izdali Pravni fakultet i Paragraf lex Osim sadašnjih i bivših studenata prvog i drugog ciklusa studija Pravnog fakulteta, obuku su pohađali i mnogi drugi pravnici poput advokata i advokatskih pripravnika. Studentkinje Milijana Radovanović i Dragica Đokić, kao polaznici koji su najboљe uradili test, nagrađene su jednogodišnjim besplatnim pristupom bazi, a podsjećamo da je redovna naknada oko 370 KM godišnje.

Kolegice Ivana Lazić i Marijana Nikić, koje su za nijansu slabije uradile test, takođe će dobiti vrijedne nagrade o kojima će biti obaviještene ovih dana. Svi studenti Pravnog fakulteta mogu besplatno pristupiti bazi preko računara u biblioteci na Palama i u Bijeљini u toku radnog vremena, a nastavno osoblјe ima pristup putem računara iz svojih kabineta. Tokom naredne sedmice biće održana obuka i na Palama, pa pozivamo naše studente i ostale pravnike iz Istočnog Sarajeva da se blagovremeno prijave. Kolege koje su se već prijavile uskoro će dobiti obavještenje o tačnom datumu i satnici održavanja predavanja. Nakon obuke i polaganja testova, svim polaznicima će biti izdati sertifikati. Prijave za najavљenu obuku na Palama i za nove polaznike u Bijeљini mogu se slati doc. dr Dimitriju Ćeraniću putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zahvaљujemo svim kolegama koji su do sada pohađali obuku, a posebnu zahvalnost dugujemo kolegama iz Paragraf lex-a i nadamo se unapređenju poslovnih odnosa.

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892

 

});})(jQuery);