to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

Doktorske studije na Pravnom fakultetu u Kopenhagenu

Pravni fakultet Univerziteta u Kopenhagenu (Københavns Universitet) i Danski institut za ljudska prava (The Danish Institute for Human Rights) traže kandidate koji će se do 01. juna prijaviti za doktorske studije kroz koje će ispitivati ovlašćenja, uloge i praksu državnih aktera na polju međunarodnih ljudskih prava i sistema u zemljama u razvoju.

Učesnici ovog studijskog programa moraju imati diplomu koja je ekvivalent danskoj master diplomi iz oblasti prava, dokazati dobre istraživačke sposobnosti i visok nivo poznavanja engleskog jezika.

Prijave se popunjavaju na danskom ili engleskom jeziku, a moraju sadržati kopiju diplome, prepis ocjena i objašnjenje sistema ocjenjivanja na engleskom jeziku, kao i pismo motivacije.

Ovaj program studija je osmišljen kako bi kandidate pripremio za karijeru profesora i istraživača, naučio novu generaciju studenata da razvijaju nezavisna istraživanja i podučio ih analitičkim vještinama za rješavanje problema.

Uspješni kandidati će biti zaposleni u skladu sa danskim zakonom i primati platu propisanu za doktorante.

Za detaljna uputstva o procesu prijavljivanja neophodno je kontaktirati administrativnu službu programa doktorskih studija na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izvor: www.ues.rs.ba

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892