to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

Ljetna škola EULR

CCSDD (Center for Constitutional Studies and Democratic Development) i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, u periodu od 13. do 18. jula ove godine, organizuju lјetnu školu o ustavnim implikacijama proširenja EU i lekcijama koje se mogu naučiti od osnivača Evropske ekonomske zajednice, kao i reformama koje treba realizovati u budućem periodu.

Ljetna škola okuplja studente i akademike iz zemalja Istočne i Centralne Evrope, uključujući i Balkan. Škola je usmjerena na proširenje jer Balkan predstavlja ključnu oblast za buduće proširenje EU.

Iako je proširenje suštinsko pitanje, škola se bavi i pravnim reformama u samoj Uniji. Svake godine, CCSDD, zajedno sa Naučnim odborom, organizuje niz inovativnih predavanja na teme koje se uklapaju u interese odabranih učesnika, ali i na pomenute ciljeve ljetne škole.

Jednonedjeljni ljetni program biće održan u Igalu (Crna Gora), a za učešće na istom mogu se prijaviti studenti završne godine prvog ciklusa studija, postdiplomci Pravnog fakulteta, te mladi naučnici i diplomci.

Za dodatna pitanja o programu kontakt e-mail je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dodatne informacije: European Union and Legal Reform Summer School

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892