to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

NAŠ STUDENT BORAVI NA STUDIJAMA U PESKARI

Naš student Đorđe Femić nalazi se u Peskari (Italija), gdje studira ljetni semestar u okviru Erasmus + projekta. Kolega Femić provešće pet mjeseci u Italiji.

U ovom trenutku, otvoren je konkurs za još jednog studenta, koji će moći da provede pet mjeseci u Peskari u zimskom semestru.

Donosimo utiske kolege Femića:

„Odlazak na ovaj program je zaista nezaboravno iskustvo koje mi je omogućilo da učestvujem u naučno-nastavnom programu i upoznam druge kulture. Takođe, upoznao sam razne studente iz cijelog svijeta i razmijenili smo utiske o samom studiranju, različitim kulturama i istoriji, te pronašli mnoge zajedničke teme. Imao sam priliku da idem na različita okupljanja koja organizuje Univerzitet G. d'Annunzio u saradnji sa Zajednicom Erasmus Studenata (ESN). Takođe, sa grupom studenata posjetio sam Rim, gdje smo obišli različita arheološka nalazišta, ali naravno i Koloseum, Campidoglio, Spomenik Viktoru Emanuelu II i još mnogo toga. Veliku zahvalnost dugujem našem fakultetu i univerzitetu jer su mi omogućili da odem i upoznam drugu kulturu i istoriju, kao i drugačije običaje. Zahvalan sam i domaćinima koji su nam obezbijedili adekvatan prijem i pokazali profesionalnu organizovanost u okviru Erasmus programa. Nadam se da će ovaj program biti proširen i time omogućiti različitim studentima da učestvuju u njemu. Ujedno, ovo je poziv svim studentima da bez bojazni učestvuju u Erasmus programu.“

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892