to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

DAN OTVORENIH VRATA U FOČI

 

Univerzitet u Istočnom Sarajevu organizovao je Dan otvorenih vrata u Foči sa ciljem da se učenicima srednjih škola predstave mogućnosti upisa na petnaest fakulteta i dvije akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Učenici iz srednjih škola od Trebinja do Višegrada prisustvovali su promociji Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Ispred Univerziteta budućim studentima obratila se prorektor za nauku, istraživanje i razvoj prof. dr Jelena Krunić, a svoje utiske o studiranju na našem univerzitetu prenijeli su predstavnici studenata. 

Nakon pozdravnih riječi dobrodošlice, srednjoškolci su obišli štandove na kojima su mogli da dobiju detaljne informacije o studijskim programima na kojima se vrši upis na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu u akademskoj 2024/2025. godini. 

Štand Pravnog fakulteta privukao je pažnju prisutnih, kako učenika tako i profesora. Sudijska toga, čekić, Zakonopravilo, ali i kriminalistički rekviziti krasili su naš sto i bili dovoljan razlog da se budući brucoši zainteresuju za studij prava. Naši predstavnici upoznali su učenike sa pogodnostima koje pruža Pravni fakultet, kao što su studentska praksa, putovanja, studentske razmjene, učešće na pravnim klinikama, simulacijama suđenja i druge aktivnosti po kojima smo postali prepoznatljivi i drugačiji od ostalih. 

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892