to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA DODIJELJENI SERTIFIKATI RUGIPP-A

 

Studentima Pravnog fakulteta koji su obavili petnaestodnevnu praksu u Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) dodijeljeni su sertifikati u Palama i u Bijeljini. Sertifikate su dodijelili dekan prof. dr Goran Marković i pomoćnik direktora za pravne, kadrovske i opšte poslove RUGIPP-a g. Boris Krčmar.

Na ovaj način, okončana je peta po redu studentska praksa u RUGIPP, u kojoj je dosad učestvovalo preko 170 studenata Pravnog fakulteta. Studenti su pohađali praksu u područnim jedinicama RUGIPP-a u mjestima prebivališta. Imali su priliku da steknu nova znanja i da u praksi primijene teorijska znanja koja su već imali. Ova praksa im je omogućila da mnogo nauče o primjeni prava i o funkcionisanju jedne značajne republičke uprave. 

Pravni fakultet i Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove nastavljaju uspješnu i svestranu saradnju, koja se ogleda ne samo u organizovanju studentske prakse, već i naučnih skupova i drugih aktivnosti u obostranom interesu. Studentska praksa biće organizovana i u ovoj akademskoj godini. U ime Pravnog fakulteta, studentsku praksu je organizovao prof. dr Dimitrije Ćeranić, prodekan za naučno-istraživački rad.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892