to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

KONKURS ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U REPUBLIČKOJ UPRAVI ZA GEODETSKE I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE REPUBLIKE SRPSKE

 

Na osnovu Sporazuma o saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske (u daljem tekstu: RUGIPP) raspisuje se

 

KONKURS
ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U REPUBLIČKOJ UPRAVI ZA GEODETSKE I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE REPUBLIKE SRPSKE

 

Pravo učešća na konkursu imaju studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija, apsolventi, kao i svi studenti drugog ciklusa studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Praksa će biti obavljena u periodu od 15. jula do 30. septembra 2022. godine u područnoj jedinici grada ili opštine prema prebivalištu studenta, i trajaće 15 radnih dana prema izboru studenta, a u okviru ovog perioda.

Za vrijeme trajanja prakse omogućeno je upoznavanje studenata sa svim poslovima iz dјelokruga nadležnosti RUGIPP-a prema Programu obavljanja studentske prakse u RUGIPP-u. Po završetku programa studentima će biti uručeni sertifikati.

Prijave se podnose na elektronsku poštu prof. dr Dimitrija Ćeranića: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Uz prijavu je potrebno priložiti i kraću biografiju (obavezni elementi su: ime i prezime, godina studija, prosjek ocjena, kontakt telefon i adresa elektronske pošte, i izjava o mjestu obavljanja studentske prakse, npr. Pale ili Bijeljina, odnosno neko drugo mjesto prebivališta studenta).

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA JE 30. JUN 2022. GODINE

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892