to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

PREDAVANJE ADVOKATA GORANA VASILIĆA NA PRAVNOM FAKULTETU

Udruženje studenata prava „Iustitia“ i Pravni fakultet organizuju predavanje advokata Gorana Vasilića, koje će biti održano u utorak, 17. maja, s početkom u 17.00 časova, u malom amfiteatru, u zgradi Centra za visoko obrazovanje, u Bijeljini.

Inicijativu za organizovanje predavanja dalo je Udruženje studenata prava „Iustitia“, a ono se održava u okviru plana unapređenja saradnje sa zajednicom pravnika koju je Pravni fakultet razvio. Fakultet je razvio plodnu saradnju sa Advokatskom kancelarijom „Vasilić“ u prethodnom periodu, kao jednom od najuglednijih i najuspješnijih advokatskih kancelarija, pa je organizovanje ovog predavanja logičan nastavak te saradnje.

Advokat Goran Vasilić držaće predavanje na temu „Advokatska profesija – izazovi i ljepota jednog poziva“, jer želimo da približimo slušaocima značaj, ljepotu i izazove koje ova profesija pruža. Želimo i da razvejemo moguće predrasude i da ukažemo na značaj advokatske profesije, kako za pojedinca, tako i za zajednicu.

Pozivamo studente Pravnog i drugih fakulteta, srednjoškolce i maturante, kolege pravnike i građane da prisustvuju predavanju.

Budući da je Pravni fakultet uspostavio saradnju i sa Zborom advokata Istočno Sarajevo, predavanje jednog od advokata iz Istočnog Sarajeva biće u kratkom roku organizovano i u sjedištu fakulteta u Palama. Predavanje koje ovom prilikom organizujemo prvo je u nizu predavanja advokata, sudija i tužilaca koja će biti održana kako u sjedištu fakulteta u Palama, tako i u odjeljenju u Bijeljini.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892