to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

O fakultetu

DEKAN PRAVNOG FAKULTETA I GRADONAČELNIK ISTOČNOG SARAJEVA POTPISALI MEMORANDUM O SARADNJI GRAD DOD JELJUJE STIPENDIJE STUDENTIMA

 

Dekan Pravnog fakulteta prof. dr Goran Marković i gradonačelnik Istočnog Sarajeva g. Ljubiša Ćosić potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji. Njime je predviđena svestrana saradnja i uzajamna podrška i pomoć. Gradonačelnik će obezbijediti praksu za studente Pravnog fakulteta u Gradskoj upravi, koja će početi od jeseni, a izrazio je spremnost da odlučujuće pomogne opremanje moderne sudnice na Pravnom fakultetu, koja će služiti za simulaciju suđenja. Osim toga, studenti će se moći prijaviti na konkurs za dodjelu studentskih stipendija, a za naše studente biće obezbijeđeno do deset stipendija.

Pravni fakultet će pružiti pomoć Gradskoj upravi u izradi pravnih akata iz nadležnosti Grada Istočno Sarajevo, čime će doprinijeti poboljšanju kvaliteta pravnih akata iz nadležnosti ove jedinice lokalne samouprave.

Na ovaj način, Pravni fakultet i Grad Istočno Sarajevo žele da preduzmu praktične aktivnosti kako bi što veći broj mladih ljudi ostao da studira, živi i radi na području Grada Istočno Sarajevo, kao uređene i napredne zajednice, jednog od stubova života i razvoja istočnog dijela Republike Srpske.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892