to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Vijesti

DEKAN PRAVNOG FAKULTETA RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA SLUŽBENOG GLASNIKA IZ BEOGRADA

Dekan Pravnog fakulteta prof. dr Goran Marković razgovarao je sa predstavnicima JP „Službeni glasnik“ iz Beograda dr Mijodragom Radojevićem, urednikom Pravne biblioteke i gđom Milinom Krejović, stručnim saradnikom za plasman i prodaju knjiga. Službeni glasnik je najveći i najugledniji izdavač naučne i stručne literature na Balkanu, koji izdaje naučna dјela domaćih i stranih autora, kao i komentare zakona, priručnike i drugu literaturu. Izdavački opus Službenog glasnika znatno je veći i značajniji od izdavačke dјelatnosti bilo kog drugog izdavača.

Poseban dio izdavačke dјelatnosti Službenog glasnika čini Pravna biblioteka, u okviru koje se objavljuju naučna i stručna dјela iz oblasti pravnih nauka, a Glasnik je izdavač i dјela iz drugih nauka. Pravni fakultet nastoji da omogući svojim nastavnicima, saradnicima i studentima, kao i nastavnicima, saradnicima i studentima drugih fakulteta, te građanima da brzo, jednostavno i po povoljnim cijenama dođu do vrlo cijenjene literature. To je od izuzetnog značaja za naučni rad, ali i za obogaćivanje kulturnog života u našoj sredini.

Cilj sastanka bio je da se pronađu načini distribucije izdanja Službenog glasnika, koji će u prvom redu zadovoljiti potrebe nastavnika Pravnog, ali i Filozofskog i Ekonomskog fakulteta, kao i građana koji imaju potrebu za vrhunskom knjigom. Predstavnici Službenog glasnika pokazali su konkretan interes za saradnju sa našim fakultetom, u obostranom interesu, ali i u interesu šire zajednice. Postignut je načelni dogovor o tome kako će izdanja Službenog glasnika biti dostupna na našem tržištu, o čemu će zainteresovani biti obaviješteni u narednom periodu.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892

 

});})(jQuery);