to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Vijesti

STUDENTSKA STRUČNA PRAKSA U "TELRAD NET" D.O.O. BIJELJINA

Predstavnici kompanije „Telrad Net“ d.o.o. Bijeljina i Pravni fakultet postigli su sporazum o obavljanju studentske stručne prakse, na osnovu koga će naši studenti biti u mogućnosti da pohađaju praksu u ovom uspješnom privrednom društvu kada bude postojala potreba za tim kod ovog poslodavca. Po završenoj obuci, studentima će biti uručena potvrda o uspješno obavljenoj stručnoj praksi, koja im može pomoći prilikom budućeg zaposlenja.

Prvi student koji je uz preporuku Pravnog fakulteta upućen na jednomjesečnu praksu u „Telrad Net“ d. o. o. Bijeljina je apsolvent iz Bijeljine Stefan Radić, koji je i do sada pohađao više praksi i obuka koji je organizovao fakultet. Mentor koji će usmjeravati i nadzirati stručni rad studenta na praksi je Zona Gavrilović, glavni saradnik za pravne poslove u ovoj kompaniji, koja je naš bivši student. To je još jedan dokaz kvaliteta znanja i uspješnosti naših diplomiranih pravnika, ali i potvrda da naši studenti ne zaboravljaju svoj fakultet.

Pravni fakultet je u posljednjih godinu dana obezbijedio praksu za stotinjak studenata u različitim pravosudnim ustanovama, organima uprave i privrednim organizacijama, a desetak njih zahvaljujući toj praksi i preporuci fakulteta, nakon diplomiranja već obavlja pripravnicki staž, a neki su zasnovali i radni odnos. Uskoro bi trebalo da zaključimo još sporazuma o studenstkoj praksi, a cilj nam je da svaki student tokom studija obavi najmanje jednu praksu i jednu obuku koju organizuje fakultet.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892

 

});})(jQuery);