Novosti

Konurs za najbolji doktorski rad 2016

oktobarski dani

FONDACIJA „MIODRAG JOVIČIĆ“ i

PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U BEOGRADU

raspisuju

K O N K UR S

za najbolјe stručne radove studenata doktorskih studija

pravnih fakulteta u Republici Srbiji i Republici Srpskoj

za akademsku 2014/15. i 2015/16. godinu iz oblasti

ustavnog prava i političkog sistema

 

Fondacija „Miodrag Jovičić” i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu raspisuju konkurs za najbolјe urađen doktorski rad iz oblasti ustavnog prava i političkih sistema u akademskoj 2014/15. i 2015/16. godini.
Fondacija „Miodrag Jovičić” je osnovana 2000. godine radi očuvanja i negovanja uspomene na akademika profesora dr Miodraga Jovičića i zarad unapređivanja izučavanja naučnih oblasti kojima se on bavio, prevashodno ustavnog prava i političkih sistema.
U cilјu podsticanja mlađih stručnjaka i naučnih radnika da za doktorske radove biraju teme iz oblasti ustavnog prava i političkih sistema, Fondacija „Miodrag Jovičić“ dodelјuje nagradu za najbolјu doktorsku disertaciju koja je odbranjena na pravnim fakultetima u Republici Srbiji i Republici Srpskoj u šk. 2014/15. i 2015/16. godini.
Doktorski radovi se dostavlјaju u štampanoj i elektronskoj formi, potpisani i sa osnovnim podacima o autoru (ime prezime, kontakt adresa i telefon) počev od 1. marta 2016. a zaklјučno sa 1. septembrom 2016. godine na adresu: 
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu
(Za nagradu Fondacije „Miodrag Jovičić“),
11000 Beograd, Bulevar kralјa Aleksandra 67.
Nagradu dodelјuje Fondacija odlukom Upravnog odbora na predlog žirija sastavlјenog od tri člana. Upravni odbor Fondacije „Miodrag Jovičić“ svoju odluku donosi uz pisano obrazloženje do 1. oktobra godine u kojoj se dodelјuje nagrada. Nagrada  sadrži diplomu i novčani iznos.

                                                                             PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA

FONDACIJE „MIODRAG JOVIČIĆ“

                                                                                Prof. dr Jovica Trkulјa

Štampa