Novosti

EY Beograd poziva sve zainteresovane studente is Srbije, Crne Gore i Bosne & Hercegovine da učestvuju u izazovu "Learn Today - Lead Tomorrow".

sub img
Program je koncipiran kao takmičenje tročlanih timova koji predstavljaju svoje studije slučaja za postavljeni problem koji će od danas biti objavljen na zvaničnoj Facebook stranici EY Serbia Careers
 
Zainteresovani treba da pošalju svoje CV-jeve i prijedlog rješenja postavljenog zadatka (prezentacija u programu Power Point sa maksimalno 15 slajdova) i ukoliko postoji, propratni materijal na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 9. novembra 2014. u 17.00 časova. Kompletna prijava treba biti na engleskom jeziku.
 
Žiri će do 15. novembra 2014. odabrati deset najboljih ponuđenih rešenja. Članovima izabranih timova će biti omogućeno da prisustvuju EY radionici „Presentation Skills“, 25. i 26. novembra u EY kancelariji u Beogradu koja će pomoći takmičarima da na najbolji način predstave svoj rad. Rok za dostavu konačne verzije rešenja zadatka je 1. decembar 2014.
 
Finalno takmičenje će biti održano 4. decembra 2014. u 13.00 časova, u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.
 
Takmičari iz prvih pet najbolje plasiranih timova ulaze u proces selekcije za EY stipendije tokom čitavog školovanja kao i za zaposlenje u EY-u.
 
Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete se obratiti na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Slučaj možete preuzeti ovdje

 

Štampa