Obavještenja

Poziv studentima III i IV godine studija i apsolventima da se prijave za studentsku praksu

UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU

PRAVNI FAKULTET ISTOČNO SARAJEVO                               

PALE

PALE/BIJELJINA

 

OBAVJEŠTENJE

 

Pozivaju se studenti III i IV godine studija i apsolventi

da se prijave za studentsku praksu

koju Pravni fakultet organizuje na osnovu Okvirnog sporazuma o razumijevanju: unapređenje praktične nastave i obuke za studente prava i diplomirane pravnike, u okviru nastave na predmetu Krivično procesno pravo, u pravosudnim institucijama u Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Trebinju.

Praksa je namijenjena svim studentima treće i četvrte godine i apsolventima.

Praksa u pravosudnim institucijama u Istočnom Sarajevu i Bijeljini obavljaće se tokom ljetnjeg semestra, a u Trebinju tokom ljeta.

Poziv je otvoren do 22. marta 2023. godine. Prijave se šalju na adresu koordinatora za sprovođenje Okvirnog sporazuma, doc. dr Đorđa Marilovića: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, broj indeksa, godinu studija, mjesto prebivališta, i mjesto boravka tokom studija.

O Okvirnom sporazumu možete pročitati OVDJE.

Za prijavljene kandidate biće organizovan poseban sastanak sa koordinatorom za sprovođenje Okvirnog sporazuma doc. dr Đorđem Marilovićem, sa odgovornim nastavnikom na predmetu Krivično procesno pravo prof. dr Mladenkom Govedarica, kao i sa prodekanom za nastavu doc. dr Sanja Golijanin. Za sve pojedinosti i pojašnjenja u međuvremenu možete se obratiti na navedenu adresu koordinatora za sprovođenje Okvirnog sporazuma.

Pale, 14.3.2023. godine

 

 Prodekan za nastavu

Doc. dr Sanja Golijanin

Koordinator za sprovođenje Okvirnog sporazuma

Doc. dr Đorđe Marilović

Štampa