O fakultetu

Na Pravnom fakultetu otpočela je obuka za korišćenje bazom Paragraf lex

Paragraf logo

Na Pravnom fakultetu otpočela je obuka za korišćenje bazom Paragraf lex

Na Pravnom fakultetu otpočela je obuka za korišćenje najvećom regionalnom elektronskom bazom pravnih propisa, sudske prakse, stručnih komentara pravnih propisa i pravnih modela, Paragraf lex.

Ova baza obuhvata pravne sisteme Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko Distrikta BiH, Kantona Sarajevo i BiH.

Svim polaznicima obuke koji polože završni test biće izdat sertifikat o osposobljenosti za korišćenje bazom koji će zajedno da izdaju Paragraf lex i Pravni fakultet.

Obuku za korišćenje bazom moći će pohađati svi studenti master studija, kao i studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija Pravnog fakulteta.

Osim naših sadašnjih studenata, za obuku se mogu prijaviti i naši bivši studenti, ali i svi ostali pravnici poput sudija, advokata, tužilaca, notara, advokatskih i sudskih pripravnika, notarskih pomoćnika, pravnika koji se bave pravničkim poslom u različitim institucijama, privrednim društvima, organima i organizacijama itd.

Svi zainteresovani za obuku, mogu se javiti doc. dr Dimitriju Ćeraniću putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tridesetak sadašnjih i bivših studenata našeg fakulteta na Palama i u Bijeljini već je prošlo prvi krug obuke, a tokom februara biće organizovan drugi dio i polaganje testova, te svečano uručivanje sertifikata.

Po jedan student iz svake grupe od najmanje dvadesetak polaznika biće nagrađen jednogodišnjim besplatnim pristupom bazi, a podsjećamo da je redovna naknada oko 370 KM godišnje.

Svi studenti Pravnog fakulteta moći će besplatno pristupiti bazi preko računara u biblioteci na Palama i u Bijeljini u toku radnog vremena, a nastavno osoblje će imati pristup putem računara iz svojih kabineta.

Zahvaljujemo kolegama iz Paragraf lex-a na odličnoj saradnji i nadamo se unapređenju poslovnih odnosa.

IMG 20181206 144424

IMG 20181228 151114

IMG 20181228 151034

IMG 20181228 151045

IMG 20181228 151058

 

Štampa