to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Vijesti

OBAVJEŠTENJE STUDENTIMA O NAČINU DRŽANJA NASTAVE I ISPITA

Na osnovu odredaba Zakona o visokom obrazovanju, te odgovarajućih akata Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Nastavno-naučno vijeće Pravnog fakulteta donijelo je odluku kojom je uređen način izvođenja nastave i ispita na Pravnom fakultetu od 21. aprila do kraja lјetnog semestra akademske 2020/2021. godine. Prilikom donošenja odluke, Vijeće je uzelo u obzir činjenicu da je u toku aprilski ispitni rok, da je znatan broj studenata otkazao smještaj koji je imao, da su zdravstvene prilike i dalјe nepovolјne, te da su na snazi odgovarajuće epidemiološke mjere koje je propisao Krizni štab.

S tim u vezi, obavještavamo studente da će se nastava na Pravnom fakultetu od 21. do 29. aprila izvoditi onlajn na oba ciklusa studija, u sjedištu fakulteta u Palama i u odjelјenju u Bijelјini, prema rasporedu koji će biti objavlјen na internet stranici fakulteta. Od 4. maja nastava će se izvoditi uživo, a raspored nastave biće blagovremeno objavlјen.

Izuzetno, ukoliko budu postojali posebno opravdani razlozi, koji su potkrijeplјeni odgovarajućim dokazima koji se odnose na zdravstveno stanje nastavnika odnosno saradnika ili člana njihove uže porodice, nastavniku odnosno saradniku može biti odobreno držanje nastave onlajn, ukoliko je odobrenje u skladu sa odgovarajućim odredbama Pravilnika o organizovanju i izvođenju nastave putem elektronskih platformi na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

Ispiti i oslobađajući kolokvijumi u lјetnom semestru kao i do sada izvodiće se uživo, prema unaprijed objavlјenom rasporedu. Nastavnici koji nisu u radnom odnosu sa punim radnim vremenom na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu izuzetno mogu držati ispite i oslobađajuće kolokvijume onlajn, uz obavezno prisustvo predmetnog saradnika u učionici u kojoj studenti polažu ispit odnosno oslobađajući kolokvijum.

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892

 

});})(jQuery);