to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

O fakultetu

UNAPRIJEĐENA SARADNJA PRAVNOG FAKULTETA I CENTRA ZA SUDSKU DOKUMENTACIJU VSTS BiH

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu dobio je trajno produženje pristupa bazi sudskih odluka Centra za sudsku dokumentaciju VSTS BiH. Višegodišnja saradnja Pravnog fakulteta sa Visokim sudskim i tužilačkim savjetom BiH i pretplata na bazu sudskih odluka Centra za sudsku dokumentaciju pokazala se kao izuzetno korisna u naučno-istraživačkom i nastavnom radu na Pravnom fakultetu. Zbog toga, mogućnost trajnog pristupa bazi sudskih odluka naročito je dragocjena svim naučnim poslenicima, ali i studentima na Pravnom fakultetu.
Pravni fakultet posvećuje posebnu pažnju unapređenju i povećavanju oblika studentske prakse, a pristup Bazi Centra za sudsku dokumentaciju jedan je od nezaobilaznih oblika upoznavanja studenata sa pravnom praksom. Pristup ovoj najvažnijoj i najsveobuhvatnijoj bazi sudske prakse studenti svih ciklusa studija na Pravnom fakultetu mogu da ostvare u Biblioteci Pravnog fakulteta svakog radnog dana.
Visoki sudski i tužilački savjet BiH sprovodi projekat „Izgradnja efikasnog pravosuđa u službi građana“, koji je finansiran sredstvima Evropske unije. U okviru ovoga projekta, studenti Pravnog fakulteta učestvovali su u onlajn edukaciji, o čemu više u našoj vijesti OVDJE. U okviru istog projekta omogućen je pristup navedenim bazama i sadržajima.

 

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892