O fakultetu

KONKURS ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U RUGIPP-U

Na osnovu Sporazuma o saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske (u daljem tekstu: RUGIPP) raspisuje se

K O N K U R S
ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE U REPUBLIČKOJ UPRAVI ZA GEODETSKE I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE REPUBLIKE SRPSKE

 

Pravo učešća na konkursu imaju studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija, apsolventi, kao i svi studenti drugog ciklusa studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Praksa će biti obavљena u periodu od 27. jula do 28. avgusta 2020. godine u područnoj jedinici grada ili opštine prema prebivalištu studenta, i trajaće 15 radnih dana u kontinuitetu prema izboru studenta, a u okviru ovog perioda.

Za vrijeme trajanja prakse omogućeno je upoznavanje studenata sa svim poslovima iz дјelokruga nadležnosti RUGIPP-a prema Programu obavljanja studentske prakse u RUGIPP-u. Po završetku programa studentima će biti uručeni sertifikati.

Prijave se podnose na elektronsku poštu doc. dr Dimitrija Ćeranića: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Uz prijavu je potrebno priložiti i kraću biografiju (obavezni elementi su: ime i prezime, godina studija, prosjek ocjena, kontakt telefon i adresa elektronske pošte, i izjava o mjestu obavljanja studentske prakse, npr. Pale ili Bijeljina, odnosno neko drugo mjesto prebivališta studenta).

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA JE 24. JUN 2020. GODINE.

Štampa