to top

Pravni fakultet

Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Novosti

NAŠI STUDENTI OSVOJILI NAGRADE NA KONKURSU ,,UNIVERZITET OKOM STUDENATA“

Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu priredili su nagradni konkurs ,,Univerzitet okom studenata“, te pozvali studente da postanu dio promotivne kampanje našeg univerziteta. Žiri koji su činili nastavnici umjetnosti, nastavnici komunikologije i studenti nagradili su kreativnu ideju naših studenata.
Studentkinje Pravnog fakulteta, Iva Matić i Marija Đorđević, osvojile su drugu nagradu za najbolji promotivni video.
U saradnji sa studentima drugih fakulteta, naše studentkinje su ukazale na pogodnosti studiranja na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu. Svoju pozitivnu energiju i dovitljivost iskoristile su za snimanje zanimljivog i dopadljivog video snimka koji ide u korak sa današnjim trendovima na društvenim mrežama. U promotivnom videu pod parolom: ,,Mi smo studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu, naravno da...“ nabrojale su brojne prednosti koje uživaju studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Studenti našeg fakulteta, pored besplatnog školovanja i mogućnosti za smještaj u studentskom domu, imaju mnogobrojne mogućnosti za putovanja, druženja, ali i prilike za zaposlenje nakon završetka studija.
Našim studentkinjama čestitamo na postignutom uspjehu!
Promo video objavljen je na TikTok stranici http://ues.rs.ba/, te vas ovom prilikom pozivamo da lajkujete postavljeni video i doprinesete u promociji, ali i podržite naše vrijedne studente, jer je u toku konkurs i za izbor videa sa najvećim brojem sviđanja.
Link promo videa: https://vm.tiktok.com/ZMMURejRe/

Štampa El. pošta

 

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Sjedište

Alekse Šantića br.3
71420 Pale
Republika Srpska - BiH
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Pale: +387 57 227 138 i +387 57 226 609;
Bijeljina: +387 55 211 390;
Srebrenica: +387 56 490 390;
Fax: +387 57 226 892